Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme moderátorku Innu Puhajkovou (38) potkali jako členku poroty na soutěži Miss Face, okamžitě nás zaujala zářivě červená náplast, která jí vykukovala z botky. Víme, že je to velká sportovkyně, takže s tím, že se jí něco přihodilo právě při sportu, jsme se nesekli.

"Říká se sportem ke zdraví anebo sportem k trvalé invaliditě. U mne to bylo dlouho jen to první. Ale tentokrát to není nic vážného. Nechala jsem si kotník zatejpovat, protože jsem na Ladronce běžela závod na pět kilometrů a už delší dobu jsem neběhala, protože jsem měla únavovou zlomeninu právě z přetrénování a dneska, jak jsem se do toho opřela, se mi to zase zpátky ozvalo. Doktor mi doporučil, abych si to takhle nechala co nejdéle," vysvětlila nám Inna.

Zarazilo nás ovšem, proč nezvolila raději černou barvu pásky. "Je to trošku vidět, nechtěla jsem jít v kozačkách, na to je ještě teplo. A myslím, že černou ani neměli, jen samé barvičky. A vlastně mi v tu chvíli ani nedošlo, že to budu večer ukazovat. Takže mám červený doplněk," připustila.

A jaké sporty kromě běhu Inna dělá? "Od malička jsem se sportu věnovala. Od tenisu a volejbalu přes kolo nebo plavání. Ráda si zahraju i badminton nebo basket. Jde o to, jak se domluvíme s přáteli. Nějaký večírek je taky občas potřeba, ale sport je pro mne ideální relax a velká součást života, při které si zlepšujete kondici i vyčistíte hlavu," míní Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám