Hlavní obsah
Článek

Sice to vypadá, že Hana Mašlíková (41) teď nemá žádného poskytovatele genetického materiálu (pokud ovšem nejsou pravdivé drby, že má i jinak než pracovně blízko k trenérovi, s nímž rozjela podnikání), ale i tak je drsné, co jí v práci zakazují. Prý neexistuje, že by si užívala sex bez ochrany a dovolila si otěhotnět!

Zas až tak drsné poměry pro někoho možná kupodivu nepanují na Nově, kde patří do týmu moderátorek Snídaně s Novou. Ani kolega z firmy nemá podobné požadavky. Za vším je český „Čáryfuk“ Pavel Kožíšek, v jehož Divadle kouzel v Líbeznicích „Mašle“ čaruje už sedm let. Partnera teď prý fakt nemá.

„Ono není ani kam spěchat. Protože děti stejně mít nemůžu,“ rozpovídala se na nedávných jedenáctých narozkách divadla Hanka Mašlíková. „Mám je zakázaný. Pavel Kožíšek má totiž zásadu, že modelky u něho kouzlí do dítěte,“ tvrdila s úsměvem a pak vážně dodala, že by jednou kouzelnickou rodinu stejně nerada opouštěla.

Na oslavě nechyběla ani Martina Dvořáková, která nedávno ukončila vztah s exmanželem Katky Kristelové Martinem Tůmou. „Užívám si svobody a do žádného vztahu se nyní neženu,“ tvrdí další asistentka Kožíška, který dorazil s rodinou, manželkou a dvěma syny a spolu s oslavou kouzelnické scény spojil i mecheche u příležitosti svých čtyřiačtyřicetin.

Reklama

Další články

Načítám