Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Lady Gagy (38) se dočkali, jejich idol je již v Praze, což znamená, že hvězda v Česku stráví minimálně dva dny. Koncert v O2 Aréně totiž odstartuje až zítra v půl osmé večer. Zpěvačka dorazila i se svým buldočkem Asiou, ale před hotelem v centru Prahy se po jejím příjezdu strhla taková mela, že Gaga fenku raději odevzdala ochrance, která ji odnesla do bezpečí. Podle očitých svědků byla však zpěvačka i přesto mimořádně milá a ochotně rozdávala podpisy a fotila se s fanoušky na mobilní telefony.

Popová diva vystoupí v metropoli po čtyřech letech, a to v rámci jejího světového turné ArtRave: The Artpop Ball k jejímu loňskému třetímu studiovému albu Artpop. Turné o celkových 79 koncertech je ve své finální páté evropské části, a zatímco ještě včera vystupovala v Hamburku, už v úterý na ni čekají pro změnu v Kolíně nad Rýnem.

Právě z Hamburku si ale zpěvačka přivezla dost trvanlivou památku... Ještě po koncertě zaběhla do tetovacího salónu, kde jí přes noc tatér vytvořil novou kérku - vlastní dlaň se špičatými pařáty. Čeští fanoušci tak budou první, kteří ji uvidí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám