Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) září štěstím, po jejím boku se ukazuje hokejista Tomáš Horna (33), s kterým jí je, zdá se, báječně. I když ale umělkyně zarytě tvrdí, že rozhodně nebyla tou, která by odtáhla ženatého chlapa od rodiny, stále ještě manželka Horny tvrdí opak. „Ještě v srpnu se mnou chtěl dítě,“ svěřila se jeho zklamaná ženuška.

Jitka Hornová nevěřila svým očím, když si v novinách přečetla, že vztah obou trvá už několik měsíců. Do té doby, než se o novém vztahu manžela dočetla v médiích, myslela si, že nad jejich manželstvím žádná hrozba nevisí.

Minulý týden jí došla trpělivost a podala žádost o rozvod, což údajně manžela zaskočilo a měl prohlásit, že je to unáhlené rozhodnutí. Jenže s Jitkou už asi nehne. Už dříve si s ním prý zažila nevěru, a přestože mu měla velkoryse odpustit a pak pomáhat i ve chvílích, kdy neuváženě investoval všechny peníze, dočkala se znovu jen pomyslných parohů, pokud je tedy mohou i muži nasadit ženám.

„Naše manželství pro mě bylo velice významné a zásadní, nicméně je čas jít dál. Pro mě je ve vztahu především podstatná důvěra. Partnera si musím vážit. Vezmu-li v úvahu všechny okolnosti s touto kauzou spojené, a také skutečnost, že se v Tomášově případě nejedná o první eskapádu, už nějak není důvod, vážit si ho. Nejde o to, co udělal, ale jak to celé udělal. Pokud bude s Monikou šťastný, budu ráda i za něj,“ řekla Jitka deníku Aha!.

Reklama

Další články

Načítám