Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dost bylo povyku a focení, řekli si George Clooney (62) a Amal Alamuddin (36) po jejich ostře sledovaném pobytu v Benátkách, kde se minulý víkend brali. Svatební cesta jim nejspíš zajistí nerušené chvilky. Hollywoodský herec s anglickou právničkou přes lidská práva totiž podle zahraničních médií odletěli do luxusního resortu na jednom z ostrovů na Seychelech v Indickém oceánu, kam se lze dostat pouze pomocí helikoptéry.

Tip na líbánky na North Islandu údajně dostali od kamaráda Brada Pitta. „George a Amal se poohlíželi po nějakém hodně vzdáleném místě v soukromí. Věřím, že mu o tom resortu řekl Brad Pitt. Je to jedno z nejkrásnějších míst na zemi a George chtěl ukázal Amal něco ještě úžasnějšího, než byly Benátky. Možná je to jediné místo, které mohlo završit jejich nákladnou svatbu,“ prozradil zdroj z hercova okolí.

Resort, který v minulosti měli navštívit i vévoda s vévodkyní z Cambridge a právě Pitt s Angelinou Jolie, zahrnuje jedenáct vil. Každá z nich se rozprostírá na 460 metrech čtverečních a má vše potřebné včetně vlastního bazénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám