Hlavní obsah
Článek

Viktor Weinrich (36), pachatel pokusu o vraždu, který minulou středu v pražské Korunní ulici střelil do břicha muže J. J. (34) a utekl, je nevlastním bratrem Jakuba Mohamedda Aliho (39). Český rapper, jehož mnozí přirovnávají ke slovenskému Rytmusovi a i on sám mu vzkázal, že až se potkají, potáhne domů ve slipech, s Viktorem nedávno křtil svou desku Alimania Comeback. "Po střelbě jsme trávili čas spolu. Došli jsme ke společnému rozhodnutí, že se dobrovolně vzdá policii," potvrdil Super.cz Jakub.

Ten je přesvědčený o tom, že jeho bratr se jen bránil. "Stala se nešťastná věc. Ten chlápek, kterého postřelil, prý působí v gay pornu a je hrozně nebezpečný. Byl v legiích a naposledy seděl deset měsíců na Kubě za napadení policajta. Navíc jsem se dozvěděl, že týrá svoji přítelkyni. Pažbou pistole jí měl zlomit žebra. Když s ním šel brácha na schůzku, dozvěděl se, že ho chce ten člověk zabít. Proto se asi stalo to, co se stalo. Nejspíš to bylo kdo s koho," míní Ali.

Ten o svém bratrovi hovoří jako o nejhodnějším člověku pod sluncem, který se vzorně stará o svou rodinu. A proč vlastně po Weinrichovi postřelený muž šel? Ali se domnívá, že podle mínění J. J. měl mít bratr nebo někdo z jeho kamarádů intimní styk s bývalou přítelkyní poškozeného.

"Nevím to ale jistě. U soudu však bude minimálně deset svědků na to, že mu bylo vyhrožováno. Doufám, že to pro něj dopadne dobře," dodal Jakub Mohamed Ali.

Reklama

Další články

Načítám