Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tváří se tak, že byste mu hodili korunu. Nebo jako oukropeček! Herec Petr Štěpánek (66) se ve čtvrtek objevil na otvíračce jedné prodejny v Praze na Budějovické, kde mu neplánovaně přichystali oslavu šestašedesátin. A i když se snažil být milý, jeho tvář často prozrazovala snášení velké bolesti.

Štěpánek přišel o berlích, každý pohyb mu dělal problém. Podle našich informací měl nedávno totiž prodělat operaci kolene. A chvilku bude trvat, než se vše zahojí a bude moci zase běhat jako jura.

V obchodě ostravského výrobce luxusních obleků si s manželkou Zlatou Adamovskou popili vína, navíc k narozkám dostal originální dort v podobě soudku tohoto moku a dárkový šek. Popřát mu přišli například Ladislav Špaček, Jan Přeučil, Pepa Vágner s Radimem Schwabem z Fantoma opery nebo Martin Maxa a Marie Pojkarová.

„Děkuju moc všem, velmi mile jste mne překvapili a dojali. Velmi si toho vážím a jsem moc rád, že jsem alespoň na chvíli mohl přijet sem mezi vás i se svou ženou Zlatou,“ reagoval dojatě Štěpánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám