Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) právě přivedl na svět novou desku S pomocí přátel a už se rozhlíží, co teď dělat dál. Kromě toho, že ho nyní čeká velké československé turné, má v plánu i věc, která by mohla mít ambice rozčeřit stojaté vody v českém šoubyznysovém rybníčku. „Píšu knihu!“ potvrdil Mistr.

Času nemá nazbyt, pořád je totiž pracovně v jednom kole. Jako by se bál zastavit, aby si snad nezačal uvědomovat věk, který má vepsaný v občance a na nějž by ho rozhodně málokdo z těch, co ho znají, tipoval.

I právě proto si do nabitého programu připsal další úkol. „Vypráví se o mně spousta věcí a také se jich hodně píše. A žijí si svým vlastním životem. Knihu bych chtěl udělat proto, abych svým posluchačům dal možnost nahlédnout na některé věci, které se kolem mě děly, tak, jak se skutečně staly,“ prozradil na křtu alba.

A mohlo by to být pikantní čtení. I velikán jako Gott by měl hodně co říct o některých svých kolezích, jak ho ale známe, bude stejně jako celý život taktní.

Čtenáři by se ale mohli dočkat kapitol, jaké je jeho spolužití s manželkou, kterou nemá hodně lidí vůbec v lásce a vyčítá jí skoro i rozpoutání války na Ukrajině. Nebo by se mohl vrátit k aférám, jako například k té o svazku, jež na něj vedla StB, k údajné zradě bývalého kamaráda Felixe Slováčka či ke svým dávným láskám. Buď jak buď, tuhle knížku, až vyjde, určitě redakce Super.cz nevynechá!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám