Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá Chelsea Attonley nebude ‚ve své kůži‘ asi nikdy. Poté, co se před šesti lety podrobila na popud svého největšího idolu Katie Price přeměně pohlaví na ženu, by se ráda vrátila k dřívějšímu já. Tím ale řádně popudila většinu Britů, jelikož původní operaci hradila národní zdravotní služba NHS, respektive daňoví poplatníci. Attonley navíc nyní požaduje z veřejných peněz zaplatit i další zákrok, který by z ní opět učinil muže!

Nerozhodná Chelsea, narozená jako Matthew, vyrůstala v Chesterfieldu v hrabství Derbyshire a do máminých šatů se oblékala už jako dítě. Ve dvaceti se stala drag queen a začala vystupovat po klubech v přestrojení za Katie Price alias Jordan s přezdívkou Miss Malibu. Se svou modlou se v roce 2007 v jednom podniku i setkala a Katie jí tehdy řekla: „Jdi do toho!“ O rok později tak skutečně zákrok za 10 tisíc liber (350 tisíc korun) podstoupila.

Jenže po pár letech ji to v ženském těle omrzelo. Být ženou je prý unavující a otravné. Už ji údajně nebaví se stále líčit a nosit podpatky a přiznává, že měla raději zůstat mužem. Attonley, jež je navíc na podpoře, by tak uvítala, kdyby jí lékaři opět ‚předělali‘ a náklady mají jít znovu z kapes slušných pracujících lidí. Tentokrát by však operace vyšla už na 14 tisíc liber (490 tisíc korun)!

Reklama

Další články

Načítám