Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) má jednu velkou vášeň - kabelky. Dokonce ani sama netuší, kolik jich vlastní. "Mám jich opravdu hodně a většinou černých. Manžel ani nerozezná jednu od druhé a diví se, proč si kupuji pořád stejné. Ale mně to zrovna tak přijde třeba u motorek," smála se Dana.

"Asi už se to o mně a mé posedlosti ví, protože mne oslovila firma, která kabelky vyrábí, abych se stala jejich tváří, a zda bych si nechtěla jednu kabelku navrhnout. Nakonec z nich bylo čtyřiadvacet v minulé kolekci a teď už představujeme druhou. Všechny ale doma nemám," vysvětlovala herečka, která se přesto necítí jako módní návrhářka. "Budu vděčná, když potkám v Česku dámu, která bude moji kabelku mít," svěřila.

"Tuhle profesi jsem nevystudovala, jen do ní fušuji. Já jsem herečka a choreografka," upřesňovala na křtu svých malých uměleckých děl, kde vymyslela dokonce i odepínací detaily. Přestože má Morávková kabelek spoustu a ráda je střídá, dokáže v nich prý nemít typicky dámský binec. Kabelky uchovává dokonce z části v krabicích a speciálních pytlech. "Baví mě se o všechny starat a udržovat v nich pořádek. Ono to jde," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám