Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletá Jodie Marsh, kterou před třemi lety pohltilo posilování natolik, že se z modelky stala spíš kulturistkou, se konečně vzdala celibátu. Bez sexu údajně vydržela téměř čtyři roky. A kdo prolomil její přesvědčení? Odolat nedokázala fitness modelovi Anthonymu Hillovi, s nímž také nedávno nafotila mimořádně peprný set snímků k propagaci její vlastní řady doplňků stravy. Přesvědčte se sami, že erotično z fotek přímo sálá.

„Hlavním důvodem toho, proč každý cvičí a chce být fit, silný a zdravý, je, aby vypadal sexy. Ať už to přizná, nebo ne. Já to přiznám,“ říká odhodlaně Jodie o své obsesi na posilovně, kde momentálně může trénovat se svým milencem. O vztahu s ním však nehovoří.

„Jsem vážně sama! Milovala bych svého partnera, opravdu. Ale prostě nemohu žádného takového poznat. Myslím, že mě muži vnímají jinak a milý, slušný, fajn chlap se na mě dvakrát nepodívá a nedá mi šanci. Nevím, možná jsou ze mě vystrašení, možná nechtějí být slavní nebo nechtějí přijmout můj životní styl,“ zamyslela se žena, která na sociální sítě hází jednu polonahou fotku za druhou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám