Hlavní obsah
Článek

Dobrá zpráva pro všechny příznivce silikonové plavčice z Pobřežní hlídky, kteří se obávali, že po pózování pro Playboy a domácím erotickém videu už nikdy nepředvede svá odhalená ňadra. Pamela Anderson (56) je opět stejně nestydatá jako ve svých nejdivočejších letech.

Nahých fotek nejslavnější silikonky je sice plný internet, ale v poslední době se Pamela spíše než svlékání věnovala vzpomínkám na neradostné dětství a zběsilému partnerskému soužití. Stačilo ale pár drinků a královna kalifornské pláže předvedla silikony i s bradavkami.

Nejčastější ztělesnění mužských erotických představ 90. let bylo ovšem ve chvíli, kdy předvedlo vnady, paradoxně oblečené. Na večírek si totiž Pamela oblékla parodii na šaty, která nemohla logicky její silikony zkrotit. Minimalistický outfit, jenž by každá slušná žena použila spíše jako noční košilku, Pamelu v autě zradil, a její bradavky se tak po letech opět dočkaly pozornosti.

Kvůli komu se hvězda Pobřežní hlídky takhle úsporně vyparádila? Domů ji doprovázel postarší muž, který ovšem nebyl její třetím a zároveň čtvrtým manželem Rickem Salomonem, s nímž se Pamela letos chtěla rozvést, ale nakonec si to rozmyslela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám