Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská hvězda Kate Winslet dnes slaví 39. narozeniny, což je důvodem k rekapitulaci nejpikantnějších okamžiků z její pestré filmové dráhy. Málokterá herečka toho před kamerou ukázala tolik jako ona.

Ženské tvary britské herečky lákaly režiséry už od jejího mládí. Vnadná Kate Winslet měla odjakživa předpoklady pro hanbaté scény, jimiž je její kariéra doslova prostoupena. S odhalováním neměla nikdy problém, a pokud to její role vyžadovala, ochotně odložila veškeré oblečení.

Při jedné z nejvýraznějších scén Titaniku se Kate Winslet na pohovce svlékla před Leonardem DiCapriem (49), který její tělo zvěčnil na erotické kresbě. Po diváckém trháku se z ní stala hvězda první velikosti a její nahé tělo zpestřilo filmy Hideous Kinky a Jako dým. Poté se v celé své kráse předvedla v dramatu Iris i Předčítači, který jí zajistil Oscara.

Muži měli pro vnadnou Kate vždy slabost, ale slavná herečka se už dvakrát přesvědčila o tom, jak je láska pomíjivá. Každé z jejích tří dětí má totiž jiného tatínka. S prvním manželem Jimem Threapletonem má třináctiletou dceru Miu, jeho nástupce Sam Mendes je otcem desetiletého syna Joea. V roce 2012 se Kate Winslet do třetice provdala za Neda Rocknrolla, jemuž před necelým rokem porodila chlapečka, který dostal podivné jméno Bear.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám