Hlavní obsah
Článek

Být potomkem jedné z nejkrásnějších žen světa, která v odvětví modelingu dosáhla na absolutní vrchol, je dost nevděčná role. Dcera Cindy Crawford (58) má ale předpoklady zazářit stejně jako její slavná matka.

Topmodelka Cindy Crawford má nejlepší léta své kariéry za sebou a s padesátkou na krku má jiné starosti, než se vystavovat na módním molu. Legendární kráska sice o svůj půvab nepřišla, ale její tvář je v reklamních kampaních k vidění jen ojediněle. Letos například nafotila reklamu na hodinky, v níž dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa. Fotky ve spodním prádle jako v její zlaté éře už od ní však očekávat nemůžeme.

Středem zájmu je teď její třináctiletá dcera Kaya, která je s každým přibývajícím rokem své krásné mamince stále více podobná. Díky genům Cindy Crawford se nikdy nemusela bát, že by z ní byla ošklivka. První zkušenosti s modelingem získala už v deseti letech a má šanci jít ve stopách modelky, jejíž jméno znají i ti, jimž je svět módy naprosto ukradený. Srovnání s mimořádně úspěšnou matkou pro ni však nebude jednoduché.

S manželem Randem Gerberem má Crawford kromě dcery i patnáctiletého syna Presleye. Toho ale nejspíš obor, v němž jeho matka zazářila, neláká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám