Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Paroubková po delší době opět vyrazila do společnosti. Na veřejnost ji ale tentokrát nedoprovázel její manžel, bývalý předseda vlády Jiří Paroubek, ale dva modří gaskoňští baseti. Petra se totiž zúčastnila akce, kde se i další známé osobnosti měly pochlubit svými čtyřnohými miláčky.

Petra se snaží změnit váhu hned u několika svých blízkých. Do formy se snaží dostat nejen manžela, ale aktuálně musí hubnout i zmíněné fenky Betty (6,5) a Tony (1). „Oba jsou domácí a možná i posteloví pejsci, v tuhle chvíli na odtučňovací kúře," řekla Petra.

Pejsci musí zhubnout nejen z estetického hlediska, ale velkou roli zde hraje i zdraví. „Jsou na dietě a mají různé nemoci, musíme hodně investovat do speciální stravy, což je docela nákladné," říká Petra, které s venčením a péčí o pejsky pomáhají i ostatní členové rodiny. „Vzhledem k tomu, že jeden pes je od manžela a druhý od Margaritky, venčí je oba manžel. Ale máme i zahradu, takže si mohou venku běhat."

Betty a Tony jsou rovnoprávnými členy domácnosti Paroubkových. Rodina je s pejsky prakticky neustále. „V podstatě veškerý čas, psi s námi cestují, jezdí na dovolenou, dokonce s námi i létají, mají svoje přepravky, kde jim to asi není moc příjemné, ale jedou vždy s námi," říká Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám