Hlavní obsah
Článek

Mají slávu, obdiv, peníze a dveře všude otevřené, přesto celebrity častěji než ‚normální smrtelníci‘ trpí depresemi a sahají po tišících lécích, alkoholu i drogách. Nezřídka si sáhnou i na vlastní život. Koho by ale napadlo, že sebevražedné pokusy má za sebou i francouzský sexsymbol Brigitte Bardot?

Čerstvě osmdesátiletá Bardot prý měla sklony k depresím a život si chtěla poprvé vzít jako osmnáctiletá, ale poté ještě několikrát. Vyplývá to z nového rozhovoru s jejími blízkými přáteli Jeffreyem Robinsonem a fotografem Billym Rayem pro magazín Closer Weekly. Několik let prý kvůli depresím a pocitu osamělosti strávila v ústraní.

„Byla velmi zmatená, osamělá bytost uprostřed ohromující slávy. Byla ženou, která prožívala spousty depresí, ale nikdy se s nimi nedokázala vypořádat,“ prozradil Robinson. Tato nezapomenutelná bohyně ženskosti s iniciály BB prý nikdy neprahla po popularitě, sláva ji spíš ničila.

Poté, co se stáhla mimo filmový průmysl, začala milovat spíš zvířata než lidi a aktivně se angažovala v jejich zachraňování. „Nemyslím si, že je místo v jejím srdci pro lidi. Ten prostor vyplnila zvířaty. Milují ji nesmírně a bezelstně,“ doplnil Robinson, co herečce pomohlo vyrovnat se s tlakem slávy i stárnutím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám