Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly časy, kdy se herečka Veronika Žilková (62) objevovala s opravdu velkou rodinou, se šesti dětmi. Kromě Agáty, Cyrila, Vincenta a Kordulky měla ještě dvě adoptované děti Markétu a Honzu. Ti ale ze života rodiny úplně zmizeli, jak nám prozradila její nejstarší dcera Agáta Prachařová (38).

I když jsme se potkali na akci nadace Dejte dětem šanci, která se stará o opuštěné dítě, Agáta přiznává, že na základě zkušeností z vlastní rodiny by sama dítě nikdy neadoptovala. "Když jim bylo osmnáct, z naší rodiny zmizeli, vydali se hledat svoji biologickou matku, i když ta je do dětského domova dala. Vůbec se s námi nestýkají," svěřila.

Podle ní si přitom nemohly děti na nic stěžovat. "Máma původně jela pro jednu malou holčičku a přivezla dvě starší děti. Ty Okamžitě dostaly půlku našich pokojíčků, já bydlela s Markétou, Honza s Cyrilem. O všechno jsme se s nimi dělili, měli jsme je rádi," vyprávěla. "I když jsme je měli od dětství, geny se předělat nedají," krčí rameny.

"Nemám jim to za zlé, ale dítě bych si z dětského domova nevzala. Možná odněkud z ciziny, ale mám svoje dítě a mám toho dost. Nebudu lhát," dodala. A tuší vůbec, co se s nevlastními sourozenci stalo? "Ségra pracuje v nějaké firmě s mraženými výrobky, co dělá brácha, nevím vůbec. Ale vídat se s námi nechtějí, i když jsme se o kontakt pokoušeli. Mrzí mě to za mámu, je z toho špatná. Každé Vánoce, každé jejich narozeniny. Ale nic špatného neudělala," myslí si Agáta.

Reklama

Další články

Načítám