Hlavní obsah
Článek

Podzim je definitivně tu a s ním i nová várka módních trendů. Co se bude nosit? Odpověď vám dá online shop Answear, kde seženete více než 200 modních značek oblečení, bot a doplňků! Chcete ulovit ty nejlepší kousky, inspirovat se módou vévodkyně Kate či následovat trendy (i když nemáte postavu Miss)? Podzim je čas, kdy se zkracují dny a prodlužují sukně, to ale neznamená, že móda je méně zábavná!

Chcete vypadat stejně dokonale jako Kate Middleton? Zamilujte si značku Simple!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Minimalistické střihy, decentní délky ke kolenům, tlumené a pastelové odstíny... Oblečení z kolekce exkluzivní módní značky Simple jako by vypadly ze šatníku vévodkyně Kate. Inspirujte se stylem nejlépe oblékané ženy světa a vyřešte svůj pracovní či party dress code se značkou Simple. K mání je pouze na e-shopu Answear.

Máte plnější tvary a v běžných obchodech si nevyberete? Zamiřte na Answear!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se oblékat módně, ale nemáte zrovna postavu modelky? Nevadí, objevte značku Junarose, která šije podle aktuálních trendů kousky ve velikostech 42 až 48. V nejnovější kolekci najdete třeba mikiny s trendy logem anebo úžasný cardigan s mřížkovým vzorem, který je teď největším hitem!

Pánové, chcete zaujmout dívku svých snů? Dostaňte ji na sbírku pestrých motýlků!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kravata je standard, ale kdo se nebojí a má styl, ať klidně sáhne po motýlkovi. Kde ulovit ten pravý kousek? Přece na Answear, kde najdete originální a zábavnou značku Marthu. Je libo motýlek s potiskem obrazu Da Vinciho či graffiti umělce Haringa? A co říkáte na motiv mapy? Preferujete puntíky či klasickou kostku? Na Answear si určitě vyberete!

Tohle jsou nejžhavější boty sezony! Podívejte se, které vám na podzim nesmí chybět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové boty jsou každou sezonu zkrátka ‚must‘! Nechte se svést nejnovějšími kousky, které po rozjásaném létě přicházejí s větší elegancí. Blogerky nedají dopustit na sexy jehly Jeffreyho Campbella. Elegantní dámy si zase oblíbí značku Gino Rossi. Nechcete se vzdát trendy sportovních tenisek? Nike, Adidas, Vans, Skechers... cokoli milujete, seženete na Answear.

Sháníte dárek pro kamarádku? Objevte úžasné kousky doslova za hubičku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Answear najdete jak luxusnější značky, tak i spoustu kousků za pár desítek korun, kterými můžete udělat radost sobě, partnerovi nebo kamarádce. Jednou z nejdostupnějších a přitom nejvíc cool značek je Medicine. Šperky z její kolekce pořídíte už od 59 Kč!

Další články

Načítám