Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sebevědomá a rafinovaně dokonalá – taková je obuv letošního podzimu. Černá barva umocňuje dramatickou inscenaci ženskosti s téměř ironickým pohledem na starodávné hodnoty. Významnou roli hrají vzrušující kontrasty. Renomovaná on-line prodejna Shoemaker i tentokrát myslí na každého. Kvalitní nabídka a špičkový servis služeb opět osloví i nejnáročnějšího zákazníka.

Sexy kozačky Gabor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další z nesčetných návratů černé je tady! Černá je přísná, chladná, jasně čitelná a všudypřítomná. Je barvou sezony, je elegantní a působí sebejistě jako nikdy předtím. Lesklé efekty lakované kůže podtrhují detaily inspirovanými v říši plazů. Vycházkové kozačky Gabor vždy budou nevšední i ve všední den.

Rafinovaná obuv Hispanitas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svádění je ve vzduchu! V temné, téměř mystické až tajuplné atmosféře rubínové barvy je znát přítomnost silných luxusních impulsů. Okouzlující efekt magicky jiskřícího napětí podtrhuje rafinované střihové řešení kotníčkové obuvi Hispanitas. Elegantní tvar a optimální výška podpatku vychází vstříc eleganci i komfortu.

Jezdecké holínky Tommy Hilfiger

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li být in, vykročte vstříc podzimu v jezdeckých holinkách! Tradičně osobité pojetí této stále více oblíbené kategorie obuvi představuje Tommy Hilfiger. Praktická materiálová kombinace myslí nejen na slunné dny babího léta. Plastický reliéf holenní části obuvi obdivným pohledům z okolí připomíná, že právě vy kráčíte v obuvi Tommy Hilfiger.

Atraktivní linie obuvi Mustang

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ležérní se smyslem pro detail. Legendární značka Mustang představuje atraktivní model kotníkové obuvi v líbivých barvách. Nový rozměr klasickému střihu propůjčuje výrazná aplikace na špici i patě v podobě potisku se stíraným efektem. Líbivé linie podtrhuje výrazné šití, přičemž ani barevně zajímavá podešev nezůstala v tomto smyslu stranou.

Další články

Načítám