Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z našich nejkrásnějších mladých zpěvaček Monika Bagárová (29) vypadá téměř dokonale. Ale ani ona nemá vše dané od přírody a musí na svém těle a postavě pořádně makat. Pravidelně cvičí s fitness trenérkou doma v Brně a dopřává si i řadu kosmetických procedur. Při takovém zkrášlovacím dni jsme ji sledovali.

Tělíčko má Monika bez jediného chloupku, pravidelně totiž podstupuje laserovou epilaci. Nechává si také vyhlazovat problematické partie přístrojem, který se používá k odbourávání tukových buněk a k odstranění celulitidy.

Pokud se jedná o kosmetická ošetření, podstupuje proceduru, při níž dochází ke sloupnutí vrchní vrstvy mrtvých buněk pokožky a současně k aplikaci kosmetických roztoků.

Teď se Monika snažila o sebe pečovat tak trochu do zásoby. Poté, co pokřtila spolu s Karlem Gottem jeho novou desku, kde s ním nazpívala duet, ji totiž čeká spousta práce. Chystá se i do zahraničí, co ale přesně na cestách plánuje, zatím nechce prozradit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám