Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pěti lety hrál v muzikálu Bídníci osmnáctiletého studenta Mária. Je to skoro neuvěřitelné, ale zpěvák Pavel Vítek na premiéře jiného muzikálu, Horečky sobotní noci, oslavil už 52. narozeniny. Na to, aby v Horečce vystupoval, si už ale netroufl. Hlavně kvůli náročným tanečním kreacím.

"V mládí jsem miloval tenhle film a uměl jsem skoro všechny taneční kreace, které předváděl John Travolta. Sám jsem v různých televizních pořadech tančil, třeba s UNEem. A díky tomu, že mi jednou křoví tancoval Janis, tak jsme se před osmadvaceti lety seznámili a dosud jsme spolu," řekl k tanci a zároveň partnerovi Janisovi Sidovskému Pavel.

"A tenhle muzikál je takový elixír mládí. Já si věk moc nepřipouštím, jsem pořád mezi mladými lidmi a je to o tom, jak se člověk cítí. Navíc si každé ráno řeknu to, co jednou v rozhovoru řekla Květa Fialová: Být šťastný je povinnost. A snažím se podle toho řídit," uzavřel debatu o tom, jak se ve svých dvaapadesáti letech cítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám