Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejextrémnějších kapel tuzemské hudební scény, Vanessa, která o sobě loni dala vědět v pořadu České televize, kde její členové šňupali "bílý prášek" a zvraceli, nedávno představila nový videoklip k písničce Holky z gymplu.

O tom, že se tato kontroverzní partička v čele se zpěvákem Samirem Hauserem nebojí opravdu ničeho, však svědčí i videoklip z jejich starší desky Ave Agony k písničce Fízl na speedu.

V avantgardním klipu tentokrát drsný Samir nehrál hlavní roli, ale svou démonickou pozici přenechal herci Karlu Dobrému. Člen činohry Národního divadla se v tomto syrovém videoklipu opravdu vyřádil a nestyděl se v rámci své role svléknout téměř donaha.

Na ukázku z klipu se podívejte v našem videu. Karel Dobrý v tangách rozkmital své mužství před zraky další protagonistky klipu Moniky Kvasničkové. Tato dětská herecká hvězda se proslavila coby Alena Hajská v seriálu My všichni školou povinní, randila s Jiřím Krampolem a nestyděla se promluvit o tom, jak kdysi propadla alkoholu.

Kapela Vanessa hýří hudebními nápady a neotřelými videoklipy i dnes. Kromě již zmiňovaného videa k songu Holky z gymplu plánuje velké turné po českých a moravských městech a i zbrusu nové EP. Fanoušci se mohou těšit na opravdové lahůdky v čele s novou verzí skladby Mikronaut a coververze skladby Podivuhodný mandarin od The Plastic People of the Universe.

Reklama

Další články

Načítám