Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a komik Tracy Morgan, který začátkem června skončil po hromadné dopravní nehodě v New Jersey vážně zraněný, možná už nikdy nebude moci vystupovat. Řekl to jeho právník Benedict Morelli s tím, že jeho klient utrpěl poškození mozku.

Pětačtyřicetiletý Morgan byl po srážce jeho minibusu a několika dalších aut ve vážném stavu přepraven vrtulníkem do nemocnice. Kolizi nepřežil James McNair, který spolu s komikem vystupoval v jeho show, s níž podnikali turné po Spojených státech. Zranění byli i další tři cestující. Osádka minibusu se vracela z vystoupení v Delaware.

Komik známý převážně z televizního pořadu Saturday Night Live či seriálu Studio 30 Rock několik týdnů podstupoval rehabilitace po zranění žeber a nohy, ale větší starosti mu dělají problémy s řečí či rovnováhou. Podstupuje rovněž psychoterapie.

„Zatím stále nevíme, zda bude moci ještě někdy vystupovat. Lékaři neznají odpověď. Já neznám odpověď,“ sdělil hercův právník pro New York Post.

Reklama

Další články

Načítám