Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se po své smrti stala pro fanoušky doslova magnetem. Zatímco před svým skonem se její rozporuplností národ spíš bavil, poté, co koncem dubna skočila pod vlak, lidé hltají každé slovo o ní. A toho využívá nejen vdovec Josef Rychtář (65), který se rozhodl napsat knížku o životě po boku Džambulky, ale také její ochránce Zdeněk Macura (49). Chystá příručku, v níž popíše, co všechno zvláštního o týrání mu Iveta řekla!

„Nebude to rozhodně knížka jen o Ivetě. Půjde o příručku, jak rozpoznat domácí násilí a týrání. Ale protože chápu, že pro čtenáře je to mediálně vděčné téma zajímavé, určitě se tam o Ivetě Bartošové budu zmiňovat,“ říká Macura, který už na titulu pilně pracuje.

„Diktuju si to do telefonu a on mi to rovnou sám přepisuje do textu,“ říká s tím, že se bude snažit knížku vydat co nejdřív.

„O Ivetě se tam píše například v jedné kapitole o zvířatech. Agresoři totiž často vyhrožují obětem domácího násilí, že jak se nebudou chovat podle nich, ublíží jejich psům nebo kočkám. A pak tam dám třeba vzpomínku, jak mi o něčem podobném Iveta povídala cestou do Itálie,“ řekl Super.cz Macura.

Který ze soků bude se svou publikací úspěšnější, na to si budeme muset počkat…

Reklama

Další články

Načítám