Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle milovníci televizních seriálů netuší. Populární herec David Morse, který hraje například protivníka Dr. House, policistu Michaela Trittera, působí na obrazovce velice mladistvě. Ovšem vizážisté s ním mají trochu práce navíc. Hollywoodská star má totiž vzadu na hlavě pořádnou plešku. A když přijel na filmový festival do Varů, nechtěně ji ukázal.

Před luxusním hotelem Pupp, kde na něj čekal prezident festivalu Jiří Bartoška, se ochotně podepisoval fanouškům. A pak mu spadla propiska. Když se vysoký herec sehnul, i lidé menšího vzrůstu konečně spatřili to, co léta pracně skrývá.

Vypadalo to, že i Jiří Bartoška se dobře bavil. Je totiž o sedm let starší než sedmapadesátiletý David Morse. Svoji hřívu má stále hustou jako zamlada. Morse, který hrál ve snímcích jako12 opic, Zelená míle, Kontakt nebo Disturbia přijel do Karlových Varů, aby představil soutěžní kanadsko-americký snímek Spoluautor, který zde má světovou premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám