Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Zimová zůstala stát jako opařená. Někdo jí zřejmě nepřeje úspěch a rozhodl se jí házet klacky pod nohy. Zatím neznámý pachatel se naboural do jejího emailu a na sociální síť a snažil se jí narušit podnikání.

Zimová začátkem září otevřela svůj první obchod s oblečením, které sama navrhuje. Padly na to veškeré její úspory. Kdyby se jí nedařilo, přišla by o všechno. "Nepůjčila jsem si ani korunu, všechny úspory jsou fuč. Nedávám si ani výplatu, co vydělám, jde zpět do obchodu, na našívání nových věcí, nákup látek. Nemám ani prodavačku, v obchodě jsem sama," řekla Super.cz o svých podnikatelských začátcích Tereza.

Proto byla překvapená, když zjistila, že jí zřejmě někdo závidí a nepřeje úspěch. "Někdo se naboural do mého emailu, dostal se k heslu na sociální síť a na stránky mého obchodu, kde napsal výrazným písmem, že je zavřeno. A mně bylo divné, proč celý den sedím v obchodě skoro sama," dodala Zimová, která tím přišla o tržbu.

"Vůbec to nechápu, nikomu jsem nic neudělala, nic jsem neukradla a nejsem žádná milionářka. Jedu od nuly a jsem ráda, že se mi zatím daří a o věci je zájem. Kromě mých modelů prodávám ještě věci od návrhářů Lukáše Macháčka a Míry Bárty a snažím se, jak jen můžu. Fakt nechápu, komu můžu vadit, a proč někdo škodí. Už to má v ruce můj IT specialista a zjišťuje, z jakého serveru si na mě někdo hrál. Jestli se chtěl bavit, tak teď se budu bavit já," dodala Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám