Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tihle chlapci budou asi novou ozdobou dívčích pokojíčků v Česku i na Slovensku. Díky úspěchu na castinzích v Bratislavě a v Praze se z nich stali členové nového česko-slovenského boybandu s výraznou podporou prestižních britských hudebních manažerů Denise Ingoldsbyho a Andrewa Murrayho. S výběrem pomáhali i Aleš Lehký a Václav Jelínek z legendárních Lunetiků.

V průběhu uplynulého víkendu se totiž v české i slovenské metropoli shromáždily desítky těch největších pěveckých talentů na metr čtvereční. Výsledkem volby produkce projektu je pětice unikátních hlasů, tváří a jmen mixovaná do dokonalé symbiózy charizmatických talentů ze střední Evropy. Na castingy se přišlo předvést množství nadaných zpěváků s výborným hlasem. Se složením finální pětice je prý produkce maximálně spokojená.

Novou chlapeckou skupinu tvoří dvojice Čechů Matt Bláha (17) z Tisej, Marthy Duffek (16) ze Zlína a trojice Slováků Norbert Brand (18) ze Šaly, Peter Juhás (18) z Lučence a Mário Bendík (21) z Prešova, kteří v náročných dvoudenních talentovkách zaujali přísné porotce bezkonkurenčně nejvíce.

"Vybrali jsme pět úžasných chlapců, kteří mají velký potenciál něco vytvořit, protože mají obrovský talent a krásné hlasy. Máme chraplák, je tam úžasný soulový hlas, který chytí za srdce každou dívku. Kluci jsou v tom nejlepším věku, kdy se mohou naučit spoustu věcí a mají nejlepší potenciál, ukázat všem nejen v Česku a na Slovensku, ale i v Evropě," míní dvojice producentů Denis Ingoldsby a Andrew Murray.

"Myslím si, že dívky budou velmi spokojené, protože všech pět chlapců navíc i výborně vypadá! Chtějí do toho jít, jsou nadšení, mají velkou radost z toho, že jsme vybrali právě je, takže si myslíme, že jsme vybrali správně, a jsme hrdí na to, že jsme mohli být při tom," pochvaluje si Aleš Lehký, zakladatel legendárního Lunetiku.

Jeho kolega, frontman Lunetiku Vašek Jelínek, který také spolu s ním pomáhal při castinzích jako supervizor a do poslední chvíle bděl nad správným finálním výběrem, nakonec dodává: "Každý je typově a hlavně pěvecky úplně jiný, a proto to bude zajímavé jak hudebně, tak vizuálně. Přeji jim hodně trpělivosti, tolerance mezi sebou, pevné nervy a hlavně hodně štěstí, nebudou to mít jednoduché."

Pětici nových budoucích pěveckých idolů čeká v nejbližších týdnech tvrdá dřina a přerod na skutečný boyband. Jako první povinnosti jim už v diáři svítí obchodní cesta do nahrávacího studia v Londýně, natáčení prvního společného videoklipu, hodiny společných tréninků, soustředění a zkoušek. Od managementu už dostali i první bojový úkol - vymyslet si název, pod kterým budou vystupovat. Ten bude oznámen již brzy spolu s prvním společným singlem boybandu.

Reklama

Další články

Načítám