Hlavní obsah
Článek

Jeden z nepostradatelných článků reality show Geordie Shore hudební stanice MTV Vicky Pattison (36) se koncem loňského roku dočkala mezinárodní popularity poté, co během pěti měsíců zhubla na poloviční velikost. Počáteční nadšení z ní sice zanedlouho opadlo a došlo ke stížnostem na minimalistická a povadlá ňadra, ale podle nás je Vicky zbytečně kritická a bikiny jí padnou skvěle!

Fotografie v bílých a růžových bikinách dělí jediný rok. Takto nakynutá se tehdy televizní hvězdička producírovala po pláži ve španělské Marbelle. Po stranách už se díváte na aktuální snímky pořízené během její dovolené na slunné Ibize.

Pattison, která v druhé polovině loňského roku zeštíhlela z velikosti 16 (44) na 8 (36), se přitom teprve minulý týden rozpovídala o tom, co stálo za jejím dramatickým nárůstem váhy. Ve vztahu se svým tehdejším snoubencem Riccim Guarnacciem prý byla silně emocionálně trýzněna, což vyústilo v přejídání se a popíjení kalorického alkoholu. Sedmadvacetiletá žena v sobě ale nakonec našla kuráž vzepřít se nejen partnerovi, ale i kilům a dnes věří, že s novou láskou Jamesem Morganem toho pravého konečně našla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám