Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až neuvěřitelné, jak čas letí, ale oblíbená zpěvačka Ilona Csáková (53) dnes slaví už čtyřiačtyřicáté narozeniny. Její kolegyně v čele s Lucií Bílou jí svého času mohly závidět mnohé. Sametový hlas, neskrývaný temperament i sex- appeal, kterým chlapy dostávala do kolen i v okamžicích, kdy zrovna na pódiu nevrtěla smyslnými boky nebo nekroužila dlaněmi před svou prsní výbavou.

Dvojnásobná maminka dnes žije poklidným rodinným životem v malé vísce nedaleko Brna, kde vychovává své dva syny. Zpívat nepřestala, ale šoubyznysovým půtkám už se dnes šibalsky usmívá z přiměřené vzdálenosti. Jak sama říká, s rodinou se jí splnil její životní sen.

Interpretka hitů Proč mě nikdo nemá rád, Když zbývá pár slov,  Amsterdam, Tornero nebo Malý vůz přitahuje pohledy všech mužů i po čtyřicítce jako magnet. A nic na tom nemění ani časté váhové výkyvy, které zpěvačku provází celý život.

Na svou kariéru s příchodem synů přeci jen rezignovala, netočí nové songy, nehraje ani v muzikálech a vůbec je méně vidět. A to je trochu škoda. Ti, kdo by si ji rádi zase poslechli jednou živě, budou mít možnost už 14. října na koncertu Královny popu, kde Ilona nebude chybět.

Kterou hitovku od Ilony máte nejraději?
Malý vůz
4,9 %
Amsterdam
18,7 %
Pink
2,7 %
Proč mě nikdo nemá rád
12,2 %
Tornero
52,8 %
Když zbývá pár slov
8,7 %
Celkem hlasovalo 21042 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám