Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poslední slunečné dny jsou jako stvořené k vylepšení vašeho bydlení. Díky změnám provedeným v tento čas se pak budete po celý pošmourný podzim cítit doma mnohem lépe. Vymalujte, pověste barevnější závěsy a pořiďte si nějaký nový nábytek. Máme pro vás 5 tipů z e-shopu MT-nábytek.cz, které každého potěší nejen svým vzhledem, funkčností a kvalitou, ale i skvělou cenou. Ať máte podzim veselejší!

Pusťte do ložnice světlo a vstávání bude snesitelnější. Výjimečná nabídka za výjimečnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vstávat ráno za tmy a do nepohody je za trest. Udělejte si probouzení příjemnější díky ložnicovému nábytku Veria mia ve světlých barvách. Pohodlný spánek zaručí manželské letiště s ložnou plochou 200×180 centimetrů. Do 4 - dveřové šatní skříně s praktickým čelním zrcadlem a chytrými úložnými prostory schováte všechno nošené i sezónní oblečení. Na prádlo se ideálně hodí kombinovaná komoda, celou sestavu doplňují šuplíkové noční stolky. A to nejlepší nakonec: Za všechno dáte méně než 13 tisíc korun.

Tolik barev, až oči přecházejí. Útulná sedačka v kombinaci, na jakou si jen vzpomenete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše smysly i unavené tělo obšťastní rozkládací sedací souprava Vanessa. Díky bohatému výběru barevných variant si pořídíte přesně takovou, jakou chcete. Zvolíte si i potah čalounění, a to buď látkou, semišem nebo ekokůží. Sedačka je výborným řešením do menších bytů a pro samostatně žijící jedince, protože ji několika rychlými pohyby přeměníte na lůžko o ploše 193×122 centimetrů. Uvnitř bytelné konstrukce se navíc ukrývá objemný úložný prostor. Podtrženo a sečteno, bezva kousek za dobré peníze.

Dětské království trošku jinak aneb Jak z dítěte vychovat moderní osobnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do pokojíčku patří veselé barvy a to nejenom na podzim. Nechcete mít přece z potomka morouse. Spoustu barevných možností vám nabízí sestava dětského nábytku Julien 1 z prvotřídních LTD a MDF desek. Vyniká velkou odolností a výdrží a obsahuje vše potřebné pro moderní holky i kluky. Včetně postele s ložnou plochou 200×90 centimetrů, která poslouží řadu let. Sami si zvolíte kombinaci barev úchytek u dvířek úložných prostor pokoj tak dokonale sladíte. Prostě dlouhodobé řešení výhodně a jedním tahem.

Spíte dobře? Víme o matraci, jakou by vám záviděla i pohádková princezna na hrášku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrou náladu nebudete mít bez vydatného spánku. A vydatný spánek se nedostaví bez kvalitní matrace. Takové, jakou je středně tvrdá matrace Madison z moderní PUR pěny. Princezna, kterou trápil mrňavý hrášek, by necítila ani kovadlinu. Matrace se dá použít z obou stran, má vrstvu rouna pro optimální odvod vlhkosti a snímatelný potah. Ten můžete prát v pračce už na 40° C. Výběr z mnoha rozměrů od 200×80 až po 200×180 centimetrů i příznivá cena uspokojí každého zájemce o pohodlný odpočinek.

Základem podzimní odolnosti je zdravá strava. Jezte v klidu a nenechte se ničím rušit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlné stolování všem členům rodiny nabízí jídelní sestava Kvido 4+1 z výběrového bukového dřeva. Prostorná dýhovaná deska stolu se dá v případě potřeby rozložit až na 150×70 centimetrů, takže vás nepřekvapí ani nečekaná návštěva. Vyberte si potah čalounění z odolné látky nebo ekokůže v mnoha barvách i vzorech a zvolte si také odstín moření dřeva. Díky bohaté paletě barev a vysoké odolnosti se sestava hodí nejen do každé jídelny, ale její vlastnosti ocení i provozovatelé restaurací či kaváren.

Další články

Načítám