Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se nedávno ostře opřela do své maminky Svatavy (72). Tu obvinila z toho, že jí vůbec nepomáhá. Místo hlídání vnuka Artura prý vždy dala raději přednost okopávání rajčat. Z celé své rodiny prakticky udělala necity. A to neměla dělat! Jejího bývalého manažera Martina Wolfa (48), který se zpěvačkou ukončil spolupráci krátce před Vánoci, se Ivetina slova dotkla. Dokonce tvrdí, že lže. "Je to úplně naopak. Byl jsem mnohokrát svědkem toho, když maminka chtěla přijet a Iveta si vymyslela práci, aby se s ní nemusela vidět," tvrdí Wolf.

Mnoho Ivetiných fanoušků vyčítá její rodině, že ji nevytáhne z problémů. To ale netuší, že vše je jinak. "Vždyť maminka jí chce podat pomocnou ruku už dlouho. Pro Ivetu je to ale ponižující. Ta to odmítá a tváří se, že je vše v pořádku. A nejen před matkou se zapírala. Několikrát přímo u ní doma zvonil bratr Lumír a Iveta mu schválně neotevřela. Kdo potom může za špatně fungující vztahy v rodině?" ptá se Wolf a potvrzuje tak stejné svědectví bývalé hospodyně Bartošové Zlaty Goldy Dvořákové, která podobné situace zažila během sedmi let po boku zpěvačky nesčetněkrát. Popsala je také v knize Iveto, sbohem...

Wolf o Bartošové nikdy nehovořil. Až nedávno se ozval, aby varoval jejího milence, že po útěku z psychiatrie začne brzy již zase pít. "Nemám vůči ní zášť, nechci jí ubližovat. O jejím soukromí vím vše, dokonce i věci, které by lidi skutečně šokovaly. Ty se ale ode mě nikdy nedozvědí. Promluvil jsem jen o jejím těžkém alkoholismu, protože někteří lidé kolem ní jsou zaslepení a nevěří, že je to s ní vážné. Navíc mě rozesmutnila tím, jak mluví o své mamince. To je zlatá paní, které mi je strašně líto. Mnohokrát mi volala a zjišťovala, zda Iveta nepije. Já jsem jí vždy lhal, aby neměla starosti. Nejradši bych si za to nafackoval," dodal Wolf závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám