Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ladislav Potměšil se nechal potetovat. Aspoň tedy v seriálu Svatby v Benátkách, kde hraje Aloise Drozda a za manželku má paní Libuši v podání Hany Gregorové, na niž velmi žárlí.

Aby upoutal její zájem, udělá leccos a klidně si nechá vymalovat její jméno na nohu. V seriálu Aloise tetuje Simi (Jiří Paroubek) henou. A vysvětluje mu, že tetování vydrží tak čtrnáct dní, pokud se nebude moc mýt. Ve skutečnosti Ladislavu Potměšilovi jméno Libuše na nohu natřenou gelem používaným při skutečném tetování nakreslil rekvizitář speciální fixou.

A nápis nevydržel ani čtrnáct dní, ale pouhý jeden obraz. Vzápětí se totiž točila jiná scéna, kde Ladislav Potměšil tetování mít ještě neměl. Takže když se pak dotáčel obraz s tetováním, nápis se musel vytvořit znovu.

„Tetovat jsem se v životě nenechal a ani nikdy nenechám. Co jsem kdy udělal kvůli ženě bláznivého? Myslím, že pořád dělám něco bláznivého. Seriálový Alois řekl, že muž musí ženu neustále překvapovat, ve dvaceti i v sedmdesáti. V tom s ním naprosto souhlasím,“ smál se Potměšil.

Reklama

Další články

Načítám