Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Opravdu zíráme! Známá česká zpěvačka, která si léta procházela v soukromí peklem, dost zhubla, a když si nyní uplete copánky, vypadá jak o dost mladší rozpustilá holka.

Řeč je samozřejmě o Marcele Holanové (72). Ta teprve nedávno ukončila relativně zdárně soudní spory s exmanželem Karlem Šípem, když se jí podařilo vysoudit majetkové vyrovnání milión korun. Letité soudní martyrium má úspěšně za sebou, teď ji ale čeká ještě pár měsíců domácích trablů.

Ne že by procházel krizí její vztah s trenérem, Marcela se konečně pustila do totální rekonstrukce domu v Modřanech. „Po tom, co jsem měla před lety problémy s dělníky-gaunery a výsledky jejich práce jsem musela léta splácet, jsem teď šťastná za ty moje kluky, kteří mi to doma dávají dohromady. Dlouho jsem musela čekat na souseda Pepíčka z chalupy. Ale vyplatilo se mi to. Má zlaté ruce a dělá svou práci poctivě,“ pochvaluje si řemeslníky Holanová.

Ta odmítá, že by svému mladistvému vzhledu nějak výrazně pomáhala. „Jen jsem dostala do tváře pár injekcí výplňového materiálu, po kterém se tvoří vlastní kolagen, od kamarádky Ivanky, nic víc,“ dušuje se. A co se týče copánků, prý si nehraje na mladou, jde jen o praktičnost. „Upletu je raz dva a nemusím řešit vlasy. Jak to vypadá, až tak moc nevnímám, hlavně, že je to pohodlné a rychle jsem připravená vyjít z domu,“ směje se závěrem Marcela Holanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám