Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi teď lituje, že už neexistují cestovatelské portály, které by ho dostaly z jednoho okraje republiky na druhý. Josef Rychtář (65), štkající vdovec po Ivetě Bartošové (†48), začíná mít různých soudních stání nad hlavu. Nestíhá! Třeba takového osmého října se měl ve Vsetíně zpovídat z ublížení na zdraví při loňské vážné autonehodě, po níž mají jeho spolucestující doživotní následky. Jenže nemůže.

„Obžalovaný se omluvil s tím, že ten samý den má v Praze jiné soudní jednání. Proto bude líčení přeloženo na jiné datum,“ dozvěděli jsme se ve Vsetíně. O jakou kauzu v Praze jde, se můžeme jen domýšlet. V odvolání je například urážení jeho manželky a její advokátky, poslední jmenovaná ho také v občanskoprávním řízení zažalovala za to, že ji sprostě vláčel tiskem, a soud Rychtáře potrestal čtvrtmiliónovou pokutu. Čeká se, zda v odvolacím řízení soud pokutu potvrdí či ji zmírní nebo úplně zruší.

Jestli vdovec povede život takhle dál a bude dělat další opičárny, po čase by se mu mohlo stát, že bude mít i několik soudů denně a bude si na ně muset vést rozvrh hodin jako ve škole…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám