Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě ženatý George Clooney (62) má sice oči pouze pro svou Amal, ale než se v jeho životě objevila tato mimořádně půvabná a inteligentní žena, rozhodně se v oblasti lásky a vztahů nedržel zpátky. Podívejte se s námi, které slavné ženy podlehly jeho kouzlu, ale ani po několika letech vztahu se jim nepodařilo to, co exotické právničce za jediný rok...

Ačkoli se Clooneymu vždy přezdívalo věčný mládenec, ve svých třiceti jednou ženatý byl. V roce 1989 si vzal herečku Taliu Balsam, ale manželství vydrželo pouhé čtyři roky a nejspíš v herci zanechalo tak nesmazatelnou stopu, že posléze další svatbu odmítal. I přesto se našlo mnoho žen, které doufaly, že v Georgi tuto zahořklost prolomí...

Ještě před prvním manželstvím randil s herečkou Kelly Preston. Po rozvodu mu dělala intimní společnost herečka Ginger Lynn Allen. V letech 1996 - 1999 tvořil pár s Francouzskou Céline Balitran. Do chomoutu se jej snažila dostat i britská modelka Lisa Snowdon, jež s ním vydržela v bouřlivém vztahu s několika pauzami pět let. V roce 2001 měl svést kolegyni Renée Zellweger a v následujících šesti letech to opakovaně zkoušel pro změnu opět s herečkou Kristou Allen.

Zhruba rok pak strávil s televizní hvězdou Sarah Larson. Dva roky si jeho srdce udržela i italská modelka a herečka Elisabetta Canalis. Měsíc po rozchodu s ní, v červenci 2011, poznal svou poslední partnerku před osudovou Amal Alamuddin, bývalou wrestlerku Stacy Keibler. I s ní vztah ztroskotal po dvou letech na tom, že se Clooney nechtěl ženit, ani s ní neplánoval dítě.

A jak to nakonec se zarputilým odpůrcem manželství dopadlo, už ví každý...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám