Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) září jako sluníčko. Ještě nedávno si myslela, že snad nikdy nenajde toho pravého, ale láska vstoupila do jejího života jako blesk z čistého nebe

Absolonová je až po uši zamilovaná do hokejisty slovenské Žiliny Tomáše Horny a nedávno se ve VIP zprávách pochlubila první společnou fotkou.

„Zažívám okamžiky, o kterých jsem si ještě před půl rokem myslela, že už třeba nikdy nemusí přijít. To, že jsme se s Tomášem potkali, beru jako velký dar,“ řekla nedávno Super.cz šťastná zpěvačka, která by se v budoucnu nebránila ani svatbě a samozřejmě dětem.

Miminko by si moc přála, byť už téměř nevěřila, že by někdy našla toho „božského“. Jediné, co musí zpěvačka řešit, je vzdálenost. Přeci jen hraje Tomáš Horna až na Slovensku.

Ale protože bude Absolonová účinkovat ve znovuobnoveném představení Funny Girl v Ostravě, bude to mít aspoň na čas do Žiliny co by kamenem dohodil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám