Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo si počká, ten se dočká. Gábina Kratochvílová (34) odkládala využití své výhry v České Miss v podobě exotické dovolené pěkně dlouho. V posledním období prý nejsympatičtější Česká Miss historie neměla vůbec příležitost odpočívat, od svého vítězství v březnu loňského roku se prakticky nezastavila. Povinnosti vítězky soutěže krásy se snažila skloubit s magisterským studiem a od letošního léta i s moderováním večerních zpráv na Primě. Nakonec do exotiky vyrazila s přítelem Filipem až osmnáct měsíců po své korunovaci. Jako cíl své cesty si dvojice vybrala Maledivy.

„Na opravdovou dovolenou jsem čekala dlouho, ale že mě potká něco tak úžasného, o tom jsem snad ani nesnila,“ rozplývala se po návratu Gábina, kterou na romantickém ostrůvku v Indickém oceánu požádal přítel o ruku. O tom jsme vás ostatně informovali jako první.

„Maledivy jsou opravdu místem snů a zamilovat si je musí každý. Užívala jsem si slunce, nekonečně modré moře, šnorchlování, průzračnou vodu, čerstvé ovoce a zeleninu, poznávání ostrova na kole, přírodu, všechny možné letní sporty,“ rozplývá se sympatická kráska. Gábina na Maledivách například poprvé v životě rybařila. „A úspěšně,“ dodává s úsměvem. O jejích rybářských úspěších se sami můžete přesvědčit, když zhlédnete naši galerii, kde vás čeká spousta dalších fotek, které nám Česká Miss 2013 poskytla ze svého alba.

Reklama

Další články

Načítám