Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) se Super.cz exkluzivně ukázala před zásahem vizážisty a kadeřníka. Známá herečka dobře ví, že se nemá za co stydět. Ve svých 64 letech, které v neděli oslavila, vypadá úchvatně i bez make-upu. Prý za to vděčí neustálému smíchu a luxusním drahým krémům s kaviárem. Jeden krémíček ji vyjde na víc jak pět tisíc korun.

"Peněz za krémy, které mají na pleť blahodárný účinek určitě nelituji. Plastiky jsou o dost dražší," usmívá se krásná Švandová, která ve svém věku nemá jedinou plastiku a vypadá o pěkných pár let mladší.

Jana má na filmovém festivalu v Karlových Varech prvotřídní servis. Bydlí v luxusním hotelu a k dispozici má od módního časopisu Instyle denně vizážistu, kadeřníka i manikérku. A také je ráda využívá. Před akcemi si zajde do salónu odpočinnout. Nestojí ji to ani korunu a když odborníky opouští, vypadá jako luxusní čtyřicítka!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám