Hlavní obsah
Článek

Nám se sice nikdy nezdálo, že by modelka a Česká Vicemiss 2009 Lucie Smatanová (38) byla nějak oplácaná, ona měla ale opačný pocit. Zvlášť jí vadila její stehna, která se jí zdála tak macatá, že na módních přehlídkách dokonce používala i šátek kolem boků, aby nebyla tak vidět. Teď je ale všechno jinak. Lucie na sobě evidentně začala tvrdě makat.

"Tak abych vám nepřipadala hubenější, když chodím cvičit skoro každý den. Přišlo mi, že už bych se sebou měla začít něco dělat. Věk postupuje, už si nemůžu dát, na co bych měla chuť. Tak jsem začala spolupracovat s trenérkou, je to fajn, baví mě to, dokáže mě motivovat," svěřila.

A jak se jí podařilo zhubnout právě v problematických partiích stehen? "Na ty jsou nejlepší výpady. Ale tohle jsou kruhové tréninky, je to o výdrži. Cvik je většinou minutu, jde o osm cviků, které se třikrát opakují," vysvětlila.

Napadalo nás, zda Lucie nehubne i do svatebních šatů. S přítelem, právníkem Pavlem, už jsou spolu nějaký ten pátek a vypadá to, že je to mezi nimi vážné. "Tak vážné to je, ale času je ještě dost. Zatím hledáme větší společné bydlení," řekla Super.cz. Že by tedy už přemýšleli o rodině? "Tak na to je také ještě čas, ale přece nebudeme kupovat malý byt," smála se.

Zatím se prý Lucii daří v modelingu, i když už ji na českých módních molech moc nevidíme. "Je mi osmadvacet, to už jsem pro Česko stará. Ale v zahraničí se to tolik neřeší, tak mám docela dost práce v Německu a Rakousku," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám