Hlavní obsah
Článek

Půvabná dívenka Amélie Pokorná, kterou jsme měli na televizních obrazovkách naposledy možnost vidět v jednom z dílů cyklu České televize Nevinné lži, si zahrála v pohádce V peřině a má i řadu dalších zájmů. Maminka, herečka Lucie Zedníčková (55), je na svoji dceru pyšná. Zrovna tak ale i na syna Mikuláše.

"Amálka se věnuje úplně všemu. Užívá si život, o všechno se zajímá, všechno ji baví. Tancuje, hrála v Městském divadle v Brně v muzikálech, začíná hrát na bicí, chodí na zpěv. Má strašně moc plánů. Je těžké říct, čemu se věnuje. Ze mne určitě něco má, ale nebude tak úplně jako já, já tak živé dítě nebyla," míní Lucie.

Více po svém otci Vítkovi Pokorném je prý rozhodně její sedmnáctiletý syn Mikuláš. "Vítek hraje na saxofon a na klarinet. Se synem spolu často hrají a mám z toho radost. Miki hraje na klavír a na kytaru. Já dělala klavír dvanáct let, a neumím z něj vůbec nic. Je v sextě na osmiletém gymnáziu, k tomu chodí na hudební školu a od Vánoc má elektrické violoncello. Jeho to baví, dělá jazz, občas už hraje v klubech. Na jeho věk je to velmi netradiční. Diskotéka je pro něj tupá dusárna. Má vyhraněné zájmy," svěřila.

"Jsem na oba pyšná. Kdyby už mne nic jiného v životě nepotkalo, tak děti jsou dobré. Jsem obyčejná pyšná máma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám