Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) odletěla v sobotu do New Yorku, kde bude studovat herectví. Studium na prestižní herecké a filmové škole New York Film Academy získala jako výhru v jediné národní soutěži krásy.

Na letiště ji překvapivě nedoprovodil její přítel Marek. Přivezl ji zcela jiný muž. Že by další konec vztahu královny krásy a dlouholetého partnera? "Přivezl mě kamarád Michal, je to opravdu jen kamarád," dušovala se Jitka.

S Markem prý stále žije. "Rozloučili jsme se den před odletem. Pokud mu to práce dovolí, byla bych ráda, kdyby do New Yorku za mnou přijel," říká krásná Nováčková, která si mohla na americké škole vybrat mezi studiem herectví a režisérským kurzem. Volba prý byla jednoznačná.

„Určitě se mi bude herecká zkušenost hodit na castinzích, při natáčení reklamních spotů a podobně. Celkově by mě herectví bavilo, ale mám se zatím co učit, pak se uvidí,“ přiznává Jitka, která by si ve svém studijním volnu ráda prohlédla nejen pulsující New York, ale i některou z amerických přírodních rezervací.

„Chtěla bych vidět Niagarské vodopády nebo Grand Canyon, ale vzhledem ke škole to bude asi nereálné. Budu mít dost nabitý program,“ říká devatenáctiletá blondýnka. Ta si kvůli srpnovému soustředění předcházejícímu mezinárodní soutěži krásy Miss Universe, jejíž finále se uskuteční 12. září v brazilském Sao Paulu, musela zvolit intenzivnější měsíční kurz.

Na ten odcestovala jen s jedním kufrem. „Nemám nic speciálního, jen to, co nutně potřebuju. Vždycky se snažím mít co nejméně věcí, vozím cestovní balení šampónů a sprchových gelů. Naučil mě to tatínek, se kterým jsme každoročně jezdili na kolech pod stan. Tam si člověk musí zabalit minimum, protože se poučí, že vozit zbytečný náklad se nevyplácí,“ dodala Jitka Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám