Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner sice na poli modelingu momentálně sklízí ovace, ale když se na scéně objeví starší sestra Kim, její hvězdná aura stejně zazáří jasněji...

Nejinak tomu bylo i v neděli, kdy přišla Kim Kardashian (43) s manželem Kanyem Westem (46), jejich malou North i matkou Kris Jenner podpořit půvabnou Kendall, která se objevila jako jedna z modelek na přehlídce Givenchy v Paříži. Osmnáctiletá brunetka totiž patří mezi nejvytíženější modelky tamního právě probíhajícího týdne módy.

Nebyla by to však Kim, kdyby se na podobnou událost pořádně nevyšňořila. Tentokrát dokonce dokonale sladila do černé i manžela, a navíc do krajky oblékla i patnáctiměsíční dceru. V černé od hlavy až k patě byla rovněž matka Kris.

Je známo, že právě tato značka je Kiminou oblíbenou a návrhář Riccardo Tisci měl dokonce tu čest vytvořit pro tuto prominentní osobnost světového šoubyznysu svatební róbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám