Hlavní obsah
Článek

V našem malém rybníčku zvaném šoubyznys je zvykem, že se křtí prakticky cokoli, kdekoli a jakkoli. Když tedy dotočila kapela Support Lesbiens svůj nový klip k singlu Love Is Nonsens, tak si jako místo pro křest spojený s unplugged vystoupením vybrala netradiční prostředí luxusního butiku s erotickými pomůckami. Místo konání mělo ale svůj význam.

„Tato píseň je o lásce, ke které sex neodmyslitelně patří,“ vysvětlil nám volbu prostoru zpěvák Czenda Urbánek. „V sexshopu jsem dlouho nebyl, ale v tomhle butiku mají hodně zajímavé věci. Za těch pár let, co jsem absentoval, se ani tady nezastavil čas. Vývoj jde stále dopředu i v těchto věcech. Byl jsem v úžasu,“ dodal Urbánek, který nahradil na postu frontmana kapely Kryštofa Michala.

A v úžasu nebyl jen on. S velkým zájmem si vystavené zboží prohlížela většina hostů včetně kmotřiček videoklipu - Martiny Pártlové (44), Štěpánky Decastelo (45) či Nikol Štíbrové (37).

Dlouhou debatu na téma láska pak vyvolal i samotný videoklip, ve kterém si mj. zahrál i účastník celosvětové soutěže mužské krásy Mr. World Josef Karas. „Skladba Love Is Nonsense popisuje lásku manipulativní a majetnickou. Videoklip se natáčel na několika lokacích typických pro lásku, ale ‚to‘ stěžejní tam chybí. Co? To se dozví diváci v jeho závěru,“ přibližuje Czenda Urbánek video, které vzniklo pod režisérským dohledem Jaroslava Zderadičky a Daniela Horníka.

Reklama

Další články

Načítám