Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti byla Kateřina Průšová (40) pranýřovaná v médiích za svou příliš vychrtlou postavu. Nyní ji ale muži obdivují za její ženské tvary a ženy jí závidí její hbitost a mrštnost. Za vše prý může sport.

„Do pětadvaceti let jsem nemusela dělat nic, a od toho věku vždycky, když jsem si večer něco dala, tak každý kilo bylo znát,“ práskla na sebe Katka během focení džínové značky, která v Čechách slaví dvacáté výročí a jedním dechem dodala: „Mě cvičení baví, nedělám to s odporem. Ráda cvičím a ráda jím zdravě.“

Kateřina se věnuje celé řadě aktivit. Chodí do posilovny, hraje tenis, stolní tenis, lyžuje, bruslí a jezdí na koni. „Jsem taková multifunkční,“ směje se Katka, která si asi ze všeho nejvíc ujíždí na boxu. A slučuje se povolání modelky s takto drsným sportem? Nestěžují si vizážistky, že musí složitě skrývat modřiny a šrámy? „My s trenérem moc nekopeme. Spíš boxuju do lapů. Box mě moc baví, doporučuju to každýmu,“ dodává Katka.

Reklama

Další články

Načítám