Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní pseudohvězda z britské soap opery The Only Way Is Essex Bobby Cole Norris se rozhodl šokovat ještě víc než začátkem léta, kdy se objevil se svým partnerem a hereckým kolegou Harrym Derbidgem na pláži ve španělské Marbelle. Dvojice tehdy nenechala nikoho na pochybách, že k sobě patří, díky podobnému modelu ‚plavek‘. Ten však dokázal Bobby ještě trumfnout svou aktuální plážovou variací.

Osazenstvo populární televizní série jezdí natáčet do Španělska čím dál častěji, diváci si nejspíš žádají vídat vychrtlé exhibicionisty Bobbyho a Harryho u vody v titěrném cosi stejně vehementně jako jejich naopak rozměrnou kámošku Gemmu Collins.

Norris zřejmě usoudil, že nerovnoměrné opálení, kterého se mu dostalo po použití předešlé varianty, nepřipadá v úvahu, a tak si na Ibizu vymyslel něco lepšího. Nechal si spíchnout speciální obleček na svou chloubu ve stříbrné barvě připomínající alobal. V šoku tak určitě zůstali i jinak ostřílení vyznavači tohoto ostrova nikdy nekončících párty.

Reklama

Další články

Načítám