Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná máma Andrea Verešová (43) se pyšní postavou, kterou je hodně těžké trumfnout. Její kolegyně z Primy Petra Horváthová a Henrieta Hornáčková (hrají v Cestách domů, Andreu diváci zase znají ze Svateb v Benátkách) se toho ale nebály a v Plzni na pódiu střídaly majitelku prý nejhezčí postavy českého i slovenského šoubyznysu v krátkých sukýnkách. A ani jedna se od Andrey nenechala zastínit, vypadaly senzačně!

Herečky a Verešová do Plzně zavítaly v rámci primácké roadshow, Verešová dorazila v sobotu, Horváthová a Hornáčková v neděli. Fanoušky nejdřív pozdravily z pódia, poté se šly zájemcům podepsat.

Nejvíc nervózní byla kupodivu Andrea, která si je sice jako modelka jistá v kramflecích, jako seriálová herečka je ale začátečnice. Klid jí ale možná dodávalo vědomí, že je ‚mezi svými‘, Verešová žije v Přešticích a do Plzně to má co by kamenem dohodila.

Líbí se vám Andrea Verešová jako herečka?
Ano
13,6 %
Ne
86,4 %
Celkem hlasovalo 13028 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám