Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italské Benátky od včerejšího dopoledne žijí svatbou nejžádanějšího věčného mládence Hollywoodu George Clooneyho (53) s jeho půvabnou snoubenkou, právničkou Amal Alamuddin (36). Do města se sjeli novináři z celého světa a postupně přijíždějí další hosté z řad celebrit. Svatební veselí tak nejspíše potrvá několik dní.

Oficiální datum a čas obřadu zatím snoubenci neoznámili. Spekuluje se o tom, že si řeknou ano až v pondělí. Právě na tento den totiž místní úřady nechaly zavřít přístupové cesty k renesančnímu paláci Cavalli, kde se má manželský slib uskutečnit. Jiná média spekulují, že budou obřady dokonce dva.

Včera večer svatební maraton odstartoval slavnostní večeří v hotelu Cipriani, kde je většina hostů ubytovaná. Dnes ženich posnídal s modelkou Cindy Crawford a jejím manželem. Na večerní párty dnes má snoubencům zazpívat Andrea Bocelli nebo zpěvačka Lana del Rey. Stále se napjatě očekává příjezd Brada Pitta, Angeliny Jolie nebo Sandry Bulock.

Reklama

Další články

Načítám