Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ano, čtete správně, opravdu takové oblečení existuje. A co je nejlepší? Jedná se o trendy kus oblečení, který si až donedávna mohly dovolit jen ženy s bezchybnou postavou. Legíny!

Štíhlejší nohy, pevnější zadeček a pět kilo dole: Stačí obléknout ty správné legíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinka v podobě stahovacích legín potěší všechny ženy, které trápí nějaký ten nedostatek. Pokud se nepyšníte postavou modelky, a přesto se také ráda oblékáte podle posledních trendů, zbystřete. Stahovací legíny jsou pro vás jako dělané. Zpevní nejen nohy a zadeček, ale také boky a bříško. Zeštíhlující efekt vám navíc opticky ubere až pět kilo. A vybírat můžete hned z několika různých modelů!

Na své si přijdete, ať už legíny milujete, nebo ne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po menším bříšku, pevnějším zadečku a štíhlejších nohách? Pak jsou pro vás stahovací legíny s Push-Up efektem Angelica jako dělané. Vysoce střižený pas bude lichotit vaší siluetě a stylové koženkové proužky po stranách nohavic opticky prodlouží nohy. Ale na své si přijdete, i když legíny nejsou vaším šálkem kávy. Co říkáte třeba legíny v džínovém vzhledu?

Legíny: Hodí se i ke společenským událostem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legíny můžete směle obléknout i ke zvláštním příležitostem. Stačí zvolit model s elegantní aplikací, která jim dodá šmrnc. Stahovací legíny Cornelia pozvednou zadeček i sebevědomí. Kamínková ozdoba v oblasti pasu působí prudce elegantně a navíc dá vyniknout vaší nově nabyté štíhlé siluetě. Třpytivé ozdoby nejsou nic pro vás? Pak vyzkoušejte legíny Margaret s imitací kapes - skvěle se hodí do kanceláře i pro volný čas.

Remodelace postavy: Zn. Ihned!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeštíhlit a zpevnit břicho, boky i zadeček – to zvládnou zeštíhlující a modelující legíny Livia. Navíc díky Push-Up efektu vykouzlí neodolatelný zadeček, ze kterého nespustí žádný muž oči. Skvělá forma bez námahy – opravdu to funguje! Jednoduché černé legíny se vám zdají příliš obyčejné? Pak vás určitě okouzlí Legíny Juliet v džínovém designu.

Legíny, které nevypadají jako legíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechcete se ztratit v davu? Nerada nosíte oblečení, které po cestě vidíte hned na několika dalších ženách? Nechcete být obyčejná? Tak oblékněte něco extra! Co třeba zářivé kalhotové legíny Fans? Výrazná barva zajistí, že vás jen tak někdo nepřehlédne a bezvadný střih krásně zformuje postavu. A pokud máte extravagantního ducha, vyzkoušejte trendy lesklý vzhled. V legínách latexového vzhledu Niki okouzlíte nejen na večírku!

Další články

Načítám