Hlavní obsah
Článek

Rozhodně není žádný rozený zpěvák a tanečník, přesto dostal roli, při níž víc než svůj herecký um bude muset předvádět pěvecké výkony a skotačit po jevišti. „Dobře mi za to platí,“ pochlubil se exkluzivně Super.cz Jiří Langmajer (57).

Ten už brzo začíná zkoušet hlavní mužskou roli Sama v muzikálu Mamma Mia!, v němž se to hemží slavnými songy skupiny Abba. A na setkání s dalšími kolegy v Továrně na iluze se nám svěřil, jak neuvěřitelnou práci vlastně má.

Při svých pěveckých a tanečních kvalitách, kterých si je moc dobře vědom, by měl mít strach, jak to při zkouškách dopadne. „Nemám z toho nervy. Mám spíš radost z toho, že to, co neumím, po mně lidé chtějí, a ještě mi za to dobře platí. Takže já jsem spokojený,“ směje se Jiří Langmajer.

V posledních letech to s prací přeháněl, nyní podstatně zvolnil a naučil se i odpočívat. „Snažím se vybírat si věci, které za to stojí, které mě někam posunou nebo, dejme tomu, nasypou do společné kasičky, a snažím se vyvarovat věcí, které by mě zbytečně vysilovaly. Ale to se netýká jen práce,“ tvrdí.

Na jevišti se bude potkávat třeba s Alenou Antalovou. „Moc se na ni těším. Kdysi dávno jsme spolu začali něco zkoušet, ne vlastní vinou jsme to bohužel nedozkoušeli. Pořád to mám v sobě, těch pár dnů, kdy jsme spolu pracovali. Proto se strašně těším, že tu věc už uděláme do konce a že s ní budu víc než předtím,“ dodal mimořádně dobře naladěný Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám