Hlavní obsah
Článek

Ještě donedávna vesele kojila na veřejnosti a podprsenku k smrti nenávidí. Muzikálová zpěvačka Magda Malá (56) se s tím prostě nepáře. Okamžiků, kdy tuhle dámu můžete vidět spoutanou spodním prádlem, asi opravdu mnoho není.

„Podprsenku nosím jenom v sebeobraně. Když si ji musím vzít pod kostým nebo šaty, tak vyloženě trpím,“ přiznala Super.cz svérázná zpěvačka s tím, že si rozhodně nepřijde jako rebelka.

„Tím, že jsem obě své dcery kojila hodně dlouho, tak mi odhalená ženská ňadra přijdou jako naprosto přirozená věc,“ řekla nám. Důkazem, že Magda doma opravdu nemá velkou podprsenkovou výbavu, jsou i fotografie z natáčení jejího nového alba Na křídlech vánočních, kde Magda ve studiu před objektivem zapózovala v několika průhledných modelech, pod kterými bylo vidět vše.

Radost Magdě dělá i to, že se jí poslední dobou daří shazovat přebytečná kila. „Mám dole pět kilo a ještě takových sedm bych chtěla dát dolů. Vynechávám pečivo a z alkoholu si dávám jen občas vínko. Do koncertu v Betlémské kapli, kde budeme 22. listopadu mou novou vánoční desku křtít, na postavě ještě zapracuju,“ slibuje zpěvačka.

Schvalujete Magdě Malé absenci podprsenky?
Ano, pořád si to může dovolit
78,1 %
Ano, hlavně, že se cítí fajn
14 %
Ne, měla by se nad sebou zamyslet
7,9 %
Celkem hlasovalo 31169 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám